Ποιότητα μεταφράσεων. Η LinguaVox είναι μια εταιρεία των υπηρεσιών μετάφρασης που είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001:2008 (πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας) και EN-15038:2006 (υπηρεσία μετάφρασης σύμφωνα με την ευρωπαϊκή προδιαγραφή ποιότητας για τις εταιρείες μετάφρασης). Συνεργαζόμαστε με διερμηνείς και τεχνικούς μεταφραστές, πιστοποιημένους, ιατρικούς και μεταφραστές ιστοσελίδων που εργάζονται σε περισσότερες από 70 γλώσσες. Γι' αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές μεταφράσεις σχεδόν σε όλες τις γλώσσες και τους τομείς εξειδίκευσης. Μεταφράσεις σε περισσότερες από 150 γλώσσες: δανέζικα, φινλανδικά, σουηδικά, νορβηγικά, γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, αραβικά, ρωσικά, κινέζικα, ιαπωνικά, ρουμανικά, ουγγρικά, πολωνικά, χίντι, περσικά. www.linguavox.fr
Το πρότυπο ISO 16949 είναι ένα πρότυπο που καθορίζει τις απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας, ειδικά για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έχει σχεδιαστεί για να εναρμονίσει τις διαφορετικές αξιολογήσεις και πιστοποιήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στην αλυσίδα εφοδιασμού της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1999 από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και αναθεωρήθηκε τελευταία φορά το 2016. Η τρέχουσα έκδοση είναι η ISO 16949:2016.
Όταν το πρότυπο ISO 16949 συνδυάζεται με τις ειδικές απαιτήσεις του πελάτη, καθορίζει επίσης τις απαιτήσεις των εταιρειών που παράγουν αυτοκινητοβιομηχανία, υπηρεσίες και εξαρτήματα. Η τελευταία έκδοση του εν λόγω προτύπου έχει επανασχεδιαστεί με βάση την έκδοση 2015 του προτύπου ISO 9001 και έχει εναρμονιστεί πλήρως με τη δομή και τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.
Η σκόνη τσεμπέ είναι ένα φυσικό και φυτικό προϊόν για τα μαλλιά. Χρησιμοποιείται εδώ και πολλές γενιές από τις γυναίκες στο Τσαντ για να προσφέρει ομορφιά και ανάπτυξη στα μαλλιά.
ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: ανακατέψτε τη σκόνη τσεμπέ με μια φυτική ουσία της επιλογής σας (λάδι, βούτυρο, αλοιφή μαλλιών). Εφαρμόστε το μείγμα στα μαλλιά σας αφού τα έχετε υγράνει προηγουμένως. Ξεμπλέξτε τα μαλλιά σας από πάνω προς τα κάτω. Αφήστε το προϊόν να παραμείνει στα μαλλιά σας για μερικές ημέρες και επαναλάβετε τη διαδικασία πολλές φορές. Το προϊόν μπορεί να διατηρηθεί για 24 μήνες μετά το άνοιγμα στην αρχική του συσκευασία.
Σημείωση: για καλύτερη συντήρηση, φυλάξτε το προϊόν στην αρχική του σακούλα, καλά κλεισμένο, μακριά από τη θερμότητα και την υγρασία.
Τεχνικοί μεταφραστές που ειδικεύονται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων
Η εταιρεία ή ο οργανισμός σας εργάζεται σε έναν συγκεκριμένο, πρωτοποριακό τομέα;
Οι επαγγελματίες μεταφραστές μας, με τους διαφορετικούς ειδικούς τομείς τους, είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρουν την εμπειρία τους για τη μετάφραση των τεχνικών σας εγγράφων.
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του έργου σας, η Tradivarius θα επιλέξει μια ομάδα μεταφραστών και αναθεωρητών που ειδικεύονται στον τομέα δραστηριότητάς σας.
Ανεξαρτήτως του επιπέδου δυσκολίας του κειμένου σας, η Tradivarius είναι αποφασισμένη να σας προσφέρει όλους τους ζωτικούς πόρους και να σας παρέχει μια ακριβή και σωστή μετάφραση.
Η ομάδα μας περιλαμβάνει πολλούς επαγγελματίες που ειδικεύονται σε εξαιρετικά τεχνικούς τομείς, όπως:
• Περιβάλλον
• Χρηματοοικονομικά
• Φορολογία
• Πληροφορική
• Μηχανική
• Ιατρική
• Ψυχολογία
• Ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις
• Οδοντιατρικές επιστήμες
• Κτηνιατρικές επιστήμες
• Στατιστική
• Τηλεπικοινωνίες
• Η λίστα συνεχίζεται!
Καθορίζει τις απαιτήσεις για την ενσωμάτωση των στοιχείων των Καλών Παραγωγικών Πρακτικών (GMP) και της Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) με ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων. Αυτό το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ασφάλειας τροφίμων χρησιμοποιείται από όλους τους οργανισμούς στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων, από τη γεωργία μέχρι την υπηρεσία τροφίμων, την παραγωγή, τη μεταφορά και αποθήκευση, καθώς και την συσκευασία για λιανική πώληση, και εξαπλώνεται παγκοσμίως.
Το ISO 22000:2005 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων έχει αναπτυχθεί ως πρότυπο που πρέπει να εφαρμόζεται στο παγκόσμιο εμπόριο τροφίμων, καθορίζοντας τη διαχείριση των διαδικασιών που σχετίζονται με την ανάλυση κινδύνου και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου για την ασφαλή και υγιή παραγωγή τροφίμων σε οργανισμούς που παράγουν προϊόντα/υπηρεσίες στον τομέα των τροφίμων. Το ISO 22000:2005 είναι ένα νέο πρότυπο που έχει ρυθμιστεί με σκοπό την εξασφάλιση της ασφαλούς προμήθειας τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο.